CategoriesLife Style Vogue e-bikes

Vogue wil jou laten genieten van de beste, meest comfortabele fietservaring

Al meer dan 10 jaar produceert Vogue succesvol de beste e-bikes en e-bakfietsen voor de Europese markt.  Kwaliteit, gemak, uitstraling en betaalbaarheid, is waar we voor staan.

Missie
In 2025 wil Vogue Bike behoren tot de top-5 meest verkochte e-bike merken in Europa

Visie
Vogue streeft naar duurzaamheid en gemak op de fiets. Onze e-bikes onderscheiden zich in uitstraling, kwaliteit en de betaalbare prijzen voor ieder type fietser

De beste e-bikes en e-bakfietsen
Vogue Bike staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Tegelijk vinden we dat elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar en leuk moet zijn. Bij onze erkende dealers, zowel op locatie als online, vind je daarom een ruim aanbod in e-bikes en e-bakfietsen. Bekijk alle E-bikes bij Vogue.

Ervaar puur rijplezier
Niet iedereen is een geboren fietser. De elektrische fiets is voor veel mensen een fijne uitkomst. Je komt uitgerust aan op je werk of op school, hebt geen last meer van wind tegen en gaat efficiënt om met je tijd. Daarnaast pas je de e-bike of e-bakfiets van Vogue Bike eenvoudig aan op je eigen voorkeuren. Het afstellen van de elektrische fiets en het maken van een proefrit is bij onze dealers geen enkel probleem. Ervaar nu ook het comfort en gemak van een e-bike. Geniet van jarenlang puur rijplezier.

De eerste elektrische fiets is voor veel mensen even wennen, en dat snappen we helemaal. Daarom gaan we bij Vogue Bike uit van jouw ervaring, wanneer je nu de keuze gaat maken voor een e-bike of e-bakfiets. Ontdek op jouw manier hoe de elektrische fiets je leven een stukje mooier maakt.

Bij Vogue Bike vinden we dat kwaliteit, design en betaalbaarheid hand in hand gaan. Wij geloven: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst!
Zo geeft een Vogue Bike je iedere dag weer plezier om te fietsen.

Kom naar onze dealer bij u in de buurt en ervaar zelf hoe onze modellen bij u passen.