Disclaimer

Inhoud van de website

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Twocyle zorgt ervoor dat de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk is.

Wijzigingen in prijzen, specificaties en uitvoeringen van de vermelde artikelen voorbehouden. Vermelde prijzen zijn adviesprijzen in euro’s, inclusief BTW.

Twocycle behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen door te voeren zonder enige kennisgeving dit te melden.

Vrijwaring aansprakelijkheid

Twocycle is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of uit het afgaan van informatie die op deze site wordt verstrekt. Twocycle aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van andere websites waar naar verwezen wordt op www.twocyle.nl.

Twocycle is niet aansprakelijk voor het niet beschikbaar stellen van de website bij een storing of dergelijke situaties die buiten onze macht zijn met als gevolg dat de website niet goed werkt of niet bereikbaar is.

Copyright

De inhoud van deze website is bedoeld voor commercieel gebruik. Zonder uitdrukkelijke toestemming van Twocycle mag de inhoud van www.twocyle.nl niet worden herbruikt of gekopieerd worden door derde. Alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) zijn behouden aan Twocyle. Het is nadrukkelijk verboden om deze content te gebruiken.