Het idee

TwoCycle werd in 2020 opgericht omdat er steeds meer vraag is naar goede en betrouwbare electrische fietsen in Nederland. Naast de beste fiets merken zoals Vogue, voeren wij ons eigen merk onder TwoCycle. 

Community

We zijn ook de community waar je als e-bike eigenaar ervaringen kunt delen met andere e-bike eigenaren. Stel gerust je vraag op onze Facebookpagina, zo zal er altijd iemand zijn die het antwoord op je vraag heeft.

Ook de zakelijke markt

We voorzien ook het zakelijke landschap met de beste kwaliteit e-bikes. Zo verzorgen we bijvoorbeeld de reclame op de ebikes, en kunnen ze volledig gepersonaliseerd worden bij een grotere afname van e-bikes.

Onze missie

Met onze ouderwets goede service willen je de beste ervaring geven bij het uitzoeken van een e-bike die perfect past bij jou! We zijn er om al je vragen te beantwoorden, bel ons of stuur een bericht via de contactpagina.

Nederland, Fietsland

We fietsen 15 miljard kilometer per jaar. Dat is ruim 880 kilometer per persoon, verdeeld over ongeveer 250 tot 300 fietsritten.

We houden van fietsen!

Wist u dat er naar schatting 23 miljoen fietsen zijn in Nederland? Er zijn dus meer fietsen dan inwoners in onze kleine, gezellige fietsland!

E-Bikes de nieuwe trend

E-bikes zijn nu al goed voor ruim twee derde van de totale fietsenbranche, meldden brancheverenigingen

Hoeveel E-bikes zijn er?

Naar schatting zijn er op dit moment 2,8 miljoen e-bikes in Nederland. Zo zijn electrische bakfietsen erg populair

nl_NL
Winkelwagen close